• 0 Items - 0.00
    • geen producten in winkelwagen

Workshops

#Workshopsopmaat

Willen jullie eens wat anders proberen voor een vrijgezellenfeest? Zijn jullie met een vriendinnengroep op zoek naar een leuke activiteit op vrijdagavond of zaterdagnamiddag? Zoeken jullie een toffe teambuilding activiteit? Dan kan je ook een workshop op maat aanvragen. Jullie kiezen zelf wat jullie willen maken en wat jullie willen leren. Het resultaat waar jullie mee naar huis gaan, is uniek en gemaakt uit kwalitatief materiaal. Wij werken met halfedelsteen en glasparels.

De workshops gaan door in Gent (Ledeberg) of in Merelbeke. Wat krijg je bovenop je workshop? Een gezellige huiselijke sfeer, een glaasje cava en een lekkere versnapering.

Nieuwsgierig? Neem contact op met ons via ons contactformulier.

Workshop oorringen maken: beginner

Heb je al altijd willen leren hoe je jouw eigen Oorringen kan maken? Dan is dit je kans! Je kiest je favoriete kleuren, parels en daarna gaan we samen aan de slag. We gebruiken als materiaal halfedelstenen of glaskralen. Na deze workshop ga je naar huis met jouw eigen unieke juweel.

Wat zal je zoal leren?

  • Een overzicht van al het materiaal nodig om juwelen te maken
  • Soorten kralen
  • Basistechnieken
  • Oorringen met strikjes

Wat kan je verwachten?

De workshop duurt ongeveer drie uur. Aan het begin van de workshop krijg je een een startersset om te starten met juwelen maken. Je kan zelf beslissen om deze aan het einde van de workshop aan te kopen.

Tijdens de workshop kan je genieten van koffie of thee met een lekker gebakje en een gezellige huiselijke sfeer.

Prijs?
€25 (excl. kralen en materiaal)

Opgepast, jouw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld. U krijgt een week om uw betaling te voltooien na inschrijving. Is het inschrijvingsgeld dan nog niet betaald, wordt uw inschrijving geannuleerd.

Als extraatje krijg je de dag van de workshop 10% korting bij aankoop van een juweel in de winkel. Ideaal als geschenkje.

Heeft u zin in een workshop?

Schrijf u dan nu in!