• 0 Items - 0.00
    • geen producten in winkelwagen

Over Ons

#handmade #belgisch #romantisch

Het leven door een roze bril, dat is het gevoel dat je krijgt wanneer je juwelen van Bijoux La Vie en Rose draagt. Want wees nu eerlijk, wie wordt nu niet gelukkig van romantische, unieke juwelen die toch een tikkeltje speels zijn?

 

Als gepassioneerd juwelenliefhebber begon ik mijn experiment terug in 2011. Na enig gepruts, slaagde ik erin mijn eerste paar oorringen in elkaar te knutselen. Enkele oorringen later, begonnen ook vriendinnen mij te vragen er voor hen te maken. Van het een kwam het ander, en voor ik het wist, had ik een eigen merk mét Facebookpagina om mijn juwelen aan de man te brengen; Bijoux La Vie en Rose ging van start!

 

Niet veel later kwam er ook de webshop, waardoor het veel gemakkelijker was om Bijoux La Vie en Rose verder uit te breiden. De voornaamste focus ligt nog steeds op oorringen, maar we bieden ook mooie armbanden, halskettingen en andere accessoires aan. Verder bieden we sinds 2017 ook workshops en home parties aan.

Omdat juwelen niet alleen mooi maar ook duurzaam moeten zijn, gebruikt Bijoux La Vie en Rose alleen kwaliteitsvolle materialen. In de creaties worden voornamelijk halfedelstenen gebruikt, maar ook Swarovski kristallen en originele oorstekers. De schattige strikjes die vaak het geheel afmaken, zijn gemaakt van glanzend satijn.

 

Met juwelen kan je aan anderen tonen wie je echt bent. Is dat eerder romantisch, een diva, eerder speels of stijlvol? Iedereen is uniek, en dat straal je zeker ook uit met jouw eigen paar handgemaakte juwelen.